Catering op locatie

 

Onderstaande prijzen zijn alleen bedoelt voor de cateringservice (minimaal 20 personen). Bent u op zoek naar de prijzen van de toko om gerechten af te halen? Dan verwijzen wij u graag door naar ons afhaalmenu, deze is te vinden op de pagina: toko afhaal. Bent u op zoek naar een catering voor een gezelschap onder de 20 personen? Dan verwijzen we u graag door naar onze pagina: thuisbezorging.

Voor de catering kunt een keuze maken uit 2 soorten rijsttafels. De gerechten kunt u geheel naar eigen wens selecteren en/of uitbreiden. Nadat u een cateringaanvraag heeft geplaatst ontvangt u zo spoedig mogelijk een offerte van ons via e-mail.

 

Rijsttafel A

Rijsttafel B

€21,50

€23,50

 

2 Basis gerechten

2 Vlees/soja gerechten

2 groentegerechten

2 koude gerechten

 

3 Basis gerechten

3 Vlees/soja gerechten

3 Groentegerechten

3 Koude gerechten

 

Onderaan de pagina kunt u eventueel extra gerechten (onder andere visgerechten) bijbestellen. De type gerechten uit de rijsttafels komen met elkaar overeen. U ontvangt de gerechten in verwarmde chafing dishes (warmtehoudschalen).

Bezorging
De bezorging binnen Zwolle is gratis, afhankelijk van het aantal km komen er bezorgkosten bij voor bezorging buiten Zwolle.

Opscheplepels, bestek, borden
Het is ook mogelijk om opscheplepels, bestek of borden te huren. De prijzen vindt u onderaan deze pagina.

Retour-en schoonmaakservice
Naast onze bezorgservice bieden wij ook een retour-en schoonmaakservice aan. Hierbij worden de materialen (eventueel in vieze staat) bij u opgehaald. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type rijsttafel, aantal personen en de locatie. Indien u geen gebruik maakt van onze retourservice kunt u de materialen (eventueel op een andere dag) in onze winkel terugbrengen.

 

 

 

 

 

 

 

Bijv. 17.30 uur.
U ontvangt van ons een e-mail met een ontvangstbevestiging en een offerte van uw cateringaanvraag.