Catering op locatie

U kunt een catering bestellen vanaf 15 personen. Onderstaande prijzen zijn alleen bedoelt voor de cateringservice. Wilt u iets bestellen onder de 15 personen, dan verwijzen wij u graag verder naar onze thuisbezorgservice.

Voor de catering kunt een keuze maken uit 3 soorten rijsttafels. De gerechten kunt u geheel naar eigen wens selecteren en/of uitbreiden. Extra bijbestellen is ook mogelijk. Alle gerechten uit de rijsttafels komen met elkaar overeen. Het enige verschil is het aantal gerechten. 

 

Rijsttafel A

Rijsttafel B

Rijsttafel C

€19,50

€21,50

€23,50

1 Basis gerecht

2 vlees/soja gerechten

2 groenten gerechten

2 koude gerechten

2 Basis gerechten

3 Vlees/soja gerechten

3 groentegerechten

2 koud gerechten

 

3 Basis gerechten

3 Vlees/soja gerechten

3 Groentegerechten

1 Visgerecht

3 Koude gerechten

 

Bezorging
De bezorging binnen Zwolle is gratis, afhankelijk van het aantal km komen er bezorgkosten bij voor bezorging buiten Zwolle.

Opscheplepels, bestek, borden
Het is ook mogelijk om opscheplepels, bestek of borden te huren. De prijzen vindt u onderaan deze pagina.

Onderstaande prijzen zijn alleen bedoeld voor de catering (vanaf 15 personen) inclusief chafing dishes (warmtehouders). Bent u op zoek naar de prijzen van de toko om gerechten af te halen? Dan verwijzen wij u graag door naar ons afhaalmenu, deze is te vinden op de pagina: toko afhaal. Bent u op zoek naar een catering voor een gezelschap onder de 15 personen? Dan verwijzen we u graag door naar onze pagina: thuisbezorging.
Bijv. 17.30 uur.
U ontvangt van ons een e-mail met een ontvangstbevestiging van uw cateringaanvraag.